Pasang Lampu Solar Siling SLM-CL300 Di Dapur Rumah Anda

Dengan solar light SLM CL300 masalah lampu dapur rumah customer ini selesai. Tiada lagi masalah dengan lampu biasa yang timer nya lari dan berlakunya trip.

 

 

Sebelum ini customer menggunakan lampu jenis ada masa. Ia setkan terbuka pukul 7pm sehinggalah 7am masa waktu pagi. Apabila berlakukan power trip, masa lampu tersebut akan lari, petang menyala dan menjelang malam sudah tak menyala. Dan customer sudah tua, jadi tak tahu macma mana nak adjust balik, kena tunggu anak balik dari KL untuk adjustkan ini. Ini bukan kali pertama jadi, disebabkan sudah tidak tahan, anak tukar, pasang lampu solar untuk dalam rumah, lampu solar siling SLM CL300. Memang sudah tak ada lampu, gelap kawasan dapur tersebut, selepas pasang lampu solar, barulah apa benda dekat daput, semuanya nampak.

 

Sekarang tidak ada lagi trip berlaku, tidak perlu lagi guna lampu biasa. Semua kawasan menjadi lebih terang. Nak lampu solar terbaik? Lampu solar tahan lama yang berfungsi sepanjang malam? Kami di SLM, supply and install solar outdoor light seperti solar spotlight dan solar indoor light seperti solar ceiling yang merupakan reliable solar light.

 

Apa tunggu lagi, cepat hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe. Manfaatkan sepenuhnya daripada pelaburan solar anda.