Malay2022-10-08T06:55:17+00:00

Mengenai SLM

SLM (Solar Light Malaysia) bertempat di Puchong, Selangor. Kami merupakan pembekal, pengedar dan pemasang lampu solar terkemuka dalam industri solar.

Lampu solar SLM, lampu limpah solar, lampu siling solar, lampu jalan solar dan kipas solar adalah pilihan utama dalam produk solar.

Kami membekal, mereka bentuk, memasang lampu led solar yang bekualiti tinggi untuk rumah individu, kilang, bangunan dan projek.

Kenapa Memilih SLM?

Kepakaran Industri

Lebih 30 tahun pengalaman dalam industri. Kami menguruskan kerja teknikal dan membantu anda memilih lampu solar sesuai untuk rumah atau bangunan anda.

Kualiti Perindustrian

Produk solar lampu kami memenuhi piawaian kualiti perindustrian. Kami membekalkan produk solar yang tahan lama.

Bilik Pameran & Gudang

Menyediakan bilik pameran solar untuk kemudahan demonstrasi dan gudang lampu solar.

Pilihan Ramai

Kami menawarkan pelbagai jenis lampu solar berprestasi tinggi.

Teknologi Terkini

Menyediakan produk solar berteknologi terkini.

Projek Solar

Penyertaan dalam projek selama bertahun-tahun.

Sokongan Teknikal

Kami mempunyai gabungan pasukan teknikal yang berkemahiran dan berpengalaman.

Kebolehpercayaan

Syarikat yang teguh dan mampu menawarkan perkhidmatan yang terbaik kepada pelanggan.

Alat Ganti Tersedia

Alat Ganti dan komponen elektronik bagi tujuan penyelesaian masalah lampu solar.

Apa Yang Kami Tawarkan

Kami menyediakan pemasangan lampu sportlight solar, lampu jalan solar, solar lampu limpah dan lampu siling suria. Perkhidmatan lain termasuk penggantian dan pembaikan bateri solar untuk projek kediaman dan komersial.

Untuk kerja- kerja yang melibatkan projek pelbagai organisasi swasta mahupun kerajaan, kami boleh menguruskan keseluruhan proses daripada spesifikasi hingga pemasangan. Juruteknik yang berpengalaman dan cekap dapat menyediakan perkhidmatan teknikal yang kukuh. Kami menetapkan sasaran terkini untuk memperluaskan pasaran solar di Malaysia. Kami mempunyai rangkaian besar alat ganti yang tersedia untuk produk solar kami.

Lampu Solar Untuk Jual & Bekal
Jualan Dan Pembekalan Produk Solar Berkualiti Tinggi SLM membekalkan produk […]
Read More
Lampu Solar Untuk Kediaman
Terangi Rumah Anda Dengan Lampu Solar Yang Berkualiti SLM menawarkan […]
Read More
Lampu Solar Untuk Komersial
Penyelesaian Pencahayaan Solar Untuk Kemudahan Perindustrian dan Komersial SLM ialah […]
Read More

Teknologi Lampu Solar Terkini

Teknologi Light Emitting Diode (LED) dan teknologi solar semakin berkembangan pesat. SLM memperkenalkan solar panel dan LED generasi baru yang boleh berfungsi dalam keadaan teduh. Lampu solar SLM menggunakan pemancar LED SMD demi menghasilkan cahaya yang lebih terang dan kurang berbayang. Teknologi LED ini mempunyai kebolehpercayaan yang tinggi dan direka bentuk untuk beroperasi dalam pelbagai jenis lampu suria di pasaran. Pemasangan lampu solar SLM dapat menyelesaikan masalah kegelapan dengan kos yang lebih jimat.

SMD LED Array Cip Prestasi Tinggi

Lumen tinggi dan ketahanan yang baik

Panel Suria Berkualiti Tinggi

Pemerangkapan cahaya yang lebih banyak

Sebarang Pertanyaan Mengenai Lampu Solar?
Kami Sentiasa Sedia Membantu!

Our wide selection of solar LED lights includes solar streel lights, solar ceiling lights, solar flood lights as well as many outdoor solar lights.

Bagaimana Lampu Solar Berrfungsi?

Komponen utama lampu solar biasanya terdiri daripada bateri boleh dicas semula solar, LED, sel suria dan papan panel solar. Semasa matahari terbit, panel solar menyerap tenaga daripada matahari dan menukarkannya kepada bekalan elektrik dengan proses photovoltaic (PV). Semakin terang matahari, tenaga elektrik yang dijanakan lebih kuat. Arus ini disimpan dalam bateri boleh dicas semula untuk menyalakan lampu LED pada waktu malam. Lampu Solar menyala secara automatik ketika waktu gelap dan pada waktu awal siang.

Manfaat Pasang Lampu Solar

Kos Elektrik Minima

Lampu suria mengumpul tenaga daripada matahari untuk menjanakan arus elektrik. Tiada kos tenaga dan dapat menjimatkan bil elektrik anda.

Tanpa Pendawaian Luaran

Lampu tradisional memerlukan pemasangan kabel untuk menjadikannya berfungsi. Lampu solar Tiada juruelektrik diperlukan.

Tenaga Hijau

Sistem solar melestarikan teknologi hijau. Bukankah bagus untuk mengurangkan bil elektrik anda di samping membantu menyelamatkan planet pada masa yang sama?

Bekalan Elektrik

Tidak perlu menggunakan lampu suluh atau lilin apabila bekalan elektrik terputus. Gangguan bekalan elektrik akibat cuaca buruk adalah masalah biasa di Malaysia. Cahaya matahari adalah penyelesaian kepada masalah ini. Bersyukur lampu Solar dapat berfungsi semasa pemadaman kuasa. Terima kasih kepada Matahari!

Automatik On & Off

Lampu solar dihidupkan secara automatik apabila gelap. Foto -sensor yang merasakan cahaya. Lampu limpah solar menyala pada waktu malam dan baterinya dicas semula pada waktu siang. Tidak perlu on dan off setiap hari.

Penyelenggaraan Rendah

Kerja penyelenggaraan lebih rendah. SMD LED mempunyai jangka hayat terpanjang berbanding LED biada di pasaran.

Persekitaran Lebih Selamat

Kawasan persekitaran yang terang mengurangkan kes pecah rumah. Lampu limpah dapat meningkatkan keselamatan pengguna yang sering berulang-alik di sepajang jalan juga.

Mudah Alih

Pemasangan lampu solar secara plug and play. Anda boleh memasang lampu suria pada di mana sahaja anda suka. Lampu solar dapat digunakan lagi di tempat lain atau dijadikan lampu suluh ketika kecemasan.

Di Mana Lampu Suria Boleh Dipasang?

Lampu solar boleh dipasang di mana-mana sahaja asalkan tempat tersebut ada cahaya matahari kerana ia tidak memerlukan pendawaian elektrik. Kawasan yang gelap seperti pintu pagar tepi rumah, belakang rumah, kilang, kebun tempat parking kereta, atau laluan yang gelap digalakkan memasang lampu solar demi keselamatan serta memberi keselesaan kepada pengguna.

Lokasi Pemasangan Panel Solar

Arah panel solar yang paling optimum ialah menghadap Selatan. Ini adalah arah terbaik untuk panel solar anda menerima cahaya matahari sepanjang hari. Pastikan lokasi tersebut tidak dihalang oleh bangunan yang tinggi supaya panel suria dapat menyerap sinaran matahari yang maksima.

Pencapaian Kita

78+

Projek

2700+

Perumahan

390+

Industri

Testimoni Dari Pelanggan

SLM strives to maintain a reputation for high-quality, innovative solar light solutions that everyone can rely on. Here’s what customers have to say about SLM solar light products.

Minat Jadi Agen Kami?

You have projects in hand? Let’s work together!

DIY Sendiri atau Memerlukan Bantuan Pemasangan Kami

Hantar Gambar Photo
Tangkap gambar kawasan anda dari sudut berbeza

Whatsapp
Hantar photo ke 012 – 405 8791

Quotation
Sebut harga untuk rujukan

Temujanji
Jadualkan tarikh pemasangan

Lampu Limpah Solar Untuk kilang & Industri

Kurangkan perbelanjaan operasi anda sekarang dengan memasang Lampu Limpah Solar SLM. Jimatkan kos bil elektrik anda hari ini.

Solar Light Post Terkini

Kami sedia berkongsi segala maklumat terkini mengenai Lampu Solar.

Title

Go to Top