Penyelesaian Pencahayaan Solar Untuk Kemudahan Perindustrian dan Komersial

SLM ialah salah satu pembekal penyelesaian lampu solar yang paling dipercayai di seluruh Malaysia. Kami menyediakan penyelesaian pencahayaan solar berkualiti industri yang menepati bajet anda dan melebihi jangkaan anda. Kami dipercayai oleh syarikat multinasional, corporat, kilang dan gudang apabila ia berkaitan dengan penyelesaian pencahayaan solar yang sempurna.

Kami telah mereka bentuk lampu LED solar tersuai untuk kilang, jalan, kawasan perumahan, ladang, tempat letak kereta, tempat letak kereta syarikat dan projek kerajaan. Lampu SLM berkuasa solar gred industri kami tidak bergantung kepada elektrik tradisional supaya ia boleh digunakan di mana-mana sama ada anda tinggal di kawasan bandar atau luar bandar. Produk SLM kami direka khusus untuk pemasangan industri dan komersial.

Bergantung pada keperluan anda, SLM yang pakar boleh menukar bilangan lumen yang digunakan dalam lampu solar LED. Anda juga boleh menambah 38,800 lumen pada lampu jalan LED solar jika anda memerlukan cahaya yang sangat terang untuk meliputi kawasan yang luas. Lampu jalan LED berkuasa solar mewah kami dilengkapi dengan LED premium daripada Phillips, Osram, LG, Cree dan Brightlux.

Prestasi Yang Lampu Solar Kami Lebih Baik Berbanding Pesaing Kami

Produk SLM direka untuk mengatasi prestasi lampu solar yang ditawarkan oleh pesaing kami. Lampu solar kami bebas penyelenggaraan dan berfungsi walaupun semasa bencana alam.

SLM tidak berkompromi dengan kualiti. Kami mereka bentuk lampu jalan solar yang memberikan pencahayaan intensiti tinggi tanpa menggunakan satu unit elektrik konvensional. Produk lampu solar berkualiti tinggi kami juga mudah dipasang, meningkatkan keselamatan dan keterlihatan anda di sekeliling anda serta menghapuskan keperluan untuk membayar bil elektrik bulanan.

Bagaimanakah Lampu Solar SLM boleh menambah nilai kepada perniagaan atau projek anda?

SLM menggunakan teknologi yang terbukti untuk mencipta lampu solar yang boleh menambah nilai kepada perniagaan anda. Selain mengurangkan kos operasi, memasang lampu luar SLM berkuasa solar boleh menghalang jenayah dan membolehkan pekerja melaksanakan tugas mereka dengan berkesan.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, penggunaan lampu solar telah mendapat perhatian ramai kerana ia sangat bermanfaat untuk perniagaan. Daripada gudang besar ke unit pembuatan besar ke kampus korporat, lampu SLM berkuasa solar menambah nilai kepada pelbagai jenis perniagaan. Perniagaan anda boleh menjimatkan ribuan ringgit setiap tahun dengan memasang lampu solar yang menjimatkan kos.

Kajian Kes: Lampu Jalan Solar SLM Dipasang di Pusat Beli-belah

Lokasi: Kuala Lumpur

Dengan memasang lampu suria berkualiti komersial di tempat letak kereta pusat beli-belah anda, anda boleh berkomunikasi dengan jelas kepada pembeli bahawa anda komited untuk melindungi alam sekitar. Ini juga merupakan cara yang baik untuk memberitahu pembeli bahawa anda mengambil berat tentang keselamatan mereka jika mereka datang membeli-belah selepas matahari terbenam. Walaupun pusat membeli-belah itu kehilangan kuasa elektrik secara tidak sengaja, lampu solar SLM tetap menyala dan terus menerangi kawasan itu.

Lampu SLM berkuasa solar kami menelan kos 80,000 untuk dipasang, menjimatkan penggunaan elektrik ratusan ribu ringgit pelanggan pusat beli-belah kami setiap tahun.

Kajian Kes: Lampu Jalan Solar SLM Dipasang di Kilang Multinasional

Lokasi: Shah Alam

SLM berbangga kerana telah memasang 270 lampu jalan solar di kilang multinasionalnya. Kilang itu membelanjakan kira-kira $300,000 setahun untuk lampu jalan dan lampu tempat letak kereta. Kini, kilang itu mengatakan bahawa dengan lampu jalan solar SLM, mereka tidak perlu membayar kos penyelenggaraan dan penggunaan elektrik.

Mengapa Lampu Solar Rekaan Perindustrian Penting

Lampu solar LED luaran yang dibangunkan secara komersial sangat berbeza daripada sistem yang lebih murah di pasaran. Lampu LED berkuasa solar gred industri SLM direka untuk memenuhi spesifikasi anda. Jika anda tidak percaya, cuba beli lampu solar murah di platform dalam talian. Tidak syak lagi anda akan ditinggalkan dalam kegelapan. Lampu yang terdapat pada platform dalam talian RM100 tidak direka untuk kegunaan kerap. Pakej itu mengatakan LED 100 watt, tetapi ianya hanya bersamaan dengan LED 10 watt.

Sekarang kembali kepada lampu solar SLM gred industri kami. Diperbuat dengan aluminium berkualiti tinggi, panel solar monohabluran, bateri lifepo4 berkualiti tinggi dan LED yang terkenal di dunia. Lampu suria SLM gred perindustrian ini menyediakan pencahayaan yang boleh dipercayai dari kawasan kecil hingga besar dan menahan pelbagai keadaan cuaca yang teruk.

Tingkatkan Keselamatan Tempat Letak Kereta dengan Pencahayaan Berkuasa Solar daripada SLM

Lampu tempat letak kereta LED solar komersial adalah pilihan yang bagus untuk tempat letak kereta baharu dan sedia ada kerana ia tidak memerlukan pendawaian atau elektrik.

Lampu solar SLM pintar kami diperbuat daripada panel solar monohabluran berkualiti tinggi dan bateri Lifepo4 yang boleh dicas semula. Hasilnya, bateri lampu letak kereta solar kami tahan lebih lama dan memberikan hasil pencahayaan yang lebih baik. Lampu tempat letak kereta solar komersial ialah cara yang cekap untuk mengurangkan bil elektrik anda dengan ketara. Lampu solar tempat letak kereta SLM kami membantu anda merealisasikan penjimatan yang ketara tanpa memerlukan penggerudian dan kos penyelenggaraan jangka panjang yang rendah.

Penyelesaian Solar Komersial Penarafan Tertinggi

Apabila bercakap tentang lampu suria komersial luar, Solar Light Malaysia (SLM) ialah pilihan nombor satu anda. Lampu suria luar komersial menggabungkan teknologi hijau mesra alam dengan lampu LED cekap tenaga untuk memaksimumkan kecekapan kos. Solar Lights Malaysia (SLM) menyediakan Pencahayaan Jalan Suria, Pencahayaan Tempat Letak Kereta Suria, Pencahayaan Laluan Suria, Pencahayaan Taman Suria, Pencahayaan Keselamatan Suria dan Penyelesaian Pencahayaan Papan Tanda Suria.

Biar kami pasang lampu solar anda!

SLM sentiasa mempunyai pakar pemasangan lampu solar untuk memenuhi keperluan anda. Dengan pengembangan besar-besaran Solar Light Malaysia (SLM), tenaga kerja pemasangan kami semakin meningkat. Pasukan kami menawarkan pengalaman pencahayaan solar yang tidak pernah berlaku sebelum ini, dari Kuala Lumpur ke Selangor.

Sentiasa mempercayai pakar industri seperti SLM dan jangan menjadi mangsa kepada penjual semula lampu solar biasa yang tidak menawarkan penyelesaian turnkey. Ramai daripada mereka adalah pekerja yang tiada pengalaman memasang lampu solar. Menggunakan perkhidmatan SLM bermakna anda bekerja dengan syarikat pencahayaan solar sepenuhnya yang menyediakan perkhidmatan kepada perniagaan besar dan kecil.

Hantarkan mesej kepada kami di WhatsApp 012 – 405 8791. Wakil perkhidmatan pelanggan kami dengan senang hati akan menjawab soalan anda terangkan kepada bagaimana lampu solar berfungsi, harga lampu solar. Anda juga boleh bertanya soalan. Jurutera lampu solar kami akan menyemak keperluan anda dan menyediakan penyelesaian yang tepat untuk keperluan anda.