Terangi Rumah Anda Dengan Lampu Solar Yang Berkualiti

SLM menawarkan lampu suria berkualiti tinggi, produk tenaga solar dengan kos efektif yang boleh menerangi rumah anda dengan mudah dan memastikan ruang luar paling selamat sepanjang tahun. Sama ada bergembira bersama orang tersayang di taman selepas gelap, melakukan kerja di luar atau mencuci kereta anda di rumah, Solar Light Malaysia (SLM) komited untuk mencantikkan ruang luar anda. SLM menawarkan lampu rumah solar terbaik yang hampir tidak memerlukan penyelenggaraan. Memasang lampu ini adalah mudah. Paling penting, memasang lampu luar berkuasa solar ini akan menjimatkan wang pada bil elektrik anda. Lampu limpah solar, lampu siling solar, lampu solar sorot luar (spot light), lampu luar berkuasa solar dan lampu jalan solar ialah pilihan paling popular untuk orang yang menggunakan lampu tenaga solar untuk menerangi rumah mereka.

9 Kawasan Teratas untuk Memasang Lampu Keselamatan Solar Di Luar Rumah Anda

Jika anda memilih lokasi yang sesuai untuk memasang lampu keselamatan solar anda, lampu berkuasa solar SLM boleh membantu mengurangkan risiko keselamatan dan menghalang jenayah. Lampu solar spot light menerangi kawasan luar tanpa menggunakan elektrik. Dengan memasang lampu solar spot light, anda boleh memastikan tiada sesiapa memasuki rumah anda termasuk haiwan yang tidak diingini. Urus risiko anda dengan mudah. Berikut ialah senarai 9 kawasan utama di luar rumah di mana anda harus memasang lampu keselamatan luar SLM untuk memastikan ruang luar yang selamat dan damai.

1. Semua Pintu Masuk di Rumah Anda – Lampu Solar Untuk Pintu Masuk

Memasang lampu solar spot light SLM di setiap pintu masuk ke rumah anda ialah cara terbaik untuk menjamin ruang kediaman anda. Cahaya terang di pintu depan anda menyukarkan pencuri untuk bersembunyi walaupun mereka ingin menguncinya. Jadi anda boleh menghalang pencuri daripada memasuki rumah anda. Dengan adanya lampu solar spot light pada waktu malam, memudahkan ada memilih atau mencari kunci yang sesuai untuk memasuki rumah.

2. Pintu Pagar Automatik/ Pintu Masuk Depan Rumah Anda

Memandangkan pintu pagar automatik sering digunakan sebagai pintu masuk hadapan rumah, adalah perlu memasang lampu solar luar pada tiang pintu. Anda mesti melakukan ini untuk mengelakkan penceroboh daripada menceroboh harta benda anda. Oleh itu, memasang lampu solar di luar rumah sangat membantu dalam melakukan kerja harian di luar rumah pada waktu malam. Lampu limpah luar sangat berguna apabila anda perlu membuang sampah pada waktu malam yang gelap.

3. Laluan Pejalan Kaki Diluar Rumah

Anda boleh menghalang pencuri daripada menceroboh rumah anda dengan mudah dengan menyalakan laluan pejalan kaki di luar tapak anda dengan lampu lampu solar spot light atau lampu limpah solar. Ini juga merupakan cara yang baik untuk mengelakkan terjatuh atau tersandung dalam gelap. Lampu lampu solar spot light boleh menakutkan pencuri dengan mudah, dan lampu solar spot light akan membuatkan mereka berfikir akan tertangkap.

4. Tangga Luar

Terpaksa menaiki tangga apabila memasuki rumah dalam keadaan gelap adalah bahaya. Dengan memasang lampu LED solar untuk menerangi tangga anda, bukan sahaja dapat mengelakkan terjatuh dari tangga, tetapi juga dapat melihat penceroboh cuba memasuki rumah anda. Memandangkan lampu itu menyala secara automatik, lebih baik memasangnya di luar rumah.

5. Menerangi Kolam Renang

Jika anda mempunyai anak atau haiwan peliharaan, kolam rumah anda boleh mendatangkan bahaya walaupun pada waktu siang. Jika anda tidak memasang lampu solar LED luaran untuk memastikan kolam renang anda menyala pada waktu malam, terutamanya, anda mungkin membahayakan orang yang anda sayangi. Anda boleh mengelakkan anak-anak dan haiwan peliharaan anda daripada bahaya dengan memasang lampu limpah suria pada tiang berhampiran kawasan itu jadi dapat menerangi semasa anda berenang.

6. Semua Bahagian Rumah anda

Jangan tinggalkan ruang gelap di sekeliling rumah. Jika anda meninggalkan ruang gelap di sekeliling rumah anda, penceroboh boleh bersembunyi dengan mudah di ruang gelap untuk memecah masuk dan merosakkan barang-barang anda. Daripada bimbang mengenainya, anda boleh memastikan rumah anda selamat dengan hanya memasang lampu solar LED SLM diluar disetiap sudut rumah anda.

7. Ruang Lapang & Taman – Lampu Solar Untuk Taman

Jika anda telah memasang lampu taman solar luar SLM, anda tidak akan diperhatikan dari luar atau di taman rumah anda. Jika lampu yang dipasang kemas, pencuri tiada jalan untuk memecah masuk dan merosakkan harta benda anda.

8. Nyalakan Dek/ Teras Anda

Semua kawasan berhampiran pintu masuk dan dek harus dilindungi, termasuk teres di mana kawasan yang perlu dipasang Lampu Keselamatan Solar SLM. Oleh kerana kawasan ini adalah antara kawasan paling mudah untuk dimasuki, pencahayaan yang betul boleh menghalang sebarang bahaya. Untuk menjadinya sempurna, anda juga harus mendapatkan kipas solar kami. Duduk, berehat dan nikmati teh anda!

9. Pencahayaan Lorong Belakang

Lengkapkan lorong belakang dan jalan anda dengan lampu lampu solar spot light SLM, dimana ia memberi peringatan kepada penceroboh bahawa tidak mudah untuk memasuki rumah dan mereka boleh ditangkap dengan mudah walaupun pada waktu malam. Mereka cenderung memecah masuk ke dalam rumah dengan memotong bingkai tingkap. Jiran boleh melihat penceroboh dengan mudah jika bahagian luar rumah anda diterangi dengan baik.

Pasang Lampu LED Solar Sekarang

SLM menawarkan penyelesaian pencahayaan solar yang boleh dipesan mengikut keperluan anda, jadi anda boleh yakin bahawa kami akan berusaha sedaya upaya untuk menerangi dan memastikan harta anda selamat. Hantarkan foto kepada kami dan sebaik-baiknya video kawasan di rumah yang anda ingin nyalakan. Pakar pencahayaan solar kami akan membimbing anda ke peranti pencahayaan berkuasa solar yang terbaik. Hubungi Solar Lights Malaysia sekarang di WhatsApp di 012 – 405 8791!