Jimat Elektrik Dan Elak Trip Dengan Lampu Solar SLM

Anda ingin jimat elektrik? Takut buka lampu sepanjang malam bil ekektrik akan melambung? Atau lampu selalu trip, macam mana nak elakkan? Adalah lebih baik anda pasang lampu solar SLM. Kami juga supply and install indoor solar light iaitu solar ceiling light.

 

 

Macam kes customer ini dimana, untuk jimatkan elektrik ayah tidak mahu buka lampu, katanya jiran dah buka lampu, jadi dia takpayah buka lampu lagipun sebab dah terang. Tapi apabila anak tengok, tak terang pun, gelap, tak dapat cahaya dari lampu jiran. Dan anak ada pasang lampu panjang 4 kaki dalam dua bulan tapi sudah 3 kali trip sejak 2 minggu lalu. Disebabkan tak tahan, anak terus pasang lampu solar, senang tak perlu bayar elektrik, boleh kekal terang sepanjang malam dan tiada berlakukannya trip.

 

Sekarang tak perlu risau lagi dengan bil elektrik sebab buka lampu sepanjang dan trip dengan adanya solar ceiling light SLM, dalam rumah anda pun akan terang. Apa tunggu lagi, Untuk lebih info, hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe. Manfaatkan sepenuhnya daripada pelaburan solar anda.