Lampu Solar Mempunyai Ciri Keselamatan

 

Solar spotlight, solar flood light menawarkan pelbagai fungsi yang menjadikan rumah anda lebih mudah, selesa dan selamat.

 • Lampu limpah solar/ solar spotlight menyerlahkan bahagian hadapan rumah anda.

 • Lampu solar mengelakkan daripada tergelincir dan tersandung pada tangga dan pintu.

 • Penceroboh tidak akan memasuki rumah terang atau mempunyai ciri keselamatan.

Terdapat banyak cara untuk menggabungkan lampu spotlight solar ke dalam rupa rumah anda. Pilih solar spotlight atau gunakan solar motion sensor light untuk menghidupkan lampu dan mengalu-alukan anda pulang.

Di sini kita membincangkan konsep solar secuiry light dan cara memilih lampu solar untuk penyelesaian yang betul untuk memastikan rumah anda selamat dan terang, walaupun anda tiada di rumah.

Jika anda memerlukan bantuan lanjut dalam menentukan pencahayaan ruang legar yang sesuai untuk harta tanah anda, hubungi pakar solar lighting epxert di SLM untuk mendapatkan petua dan cadangan.

 

 

Lampu Solar Luar Rumah Untuk Meningkatkan Keselamatan

 

Pencahayaan luar telah terbukti dapat mengurangkan risiko pecah rumah, vandalisme dan kecurian.
Kesederhanaan penyelesaian ini menafikan kuasa hartanah yang terang-benderang yang jauh kurang menarik kepada penjenayah.

Inilah sebabnya:

 • Penderia gerakan memberitahu anda dengan segera jika seseorang berada di premis itu.

 • Pencahayaan mungkin menunjukkan bahawa seseorang sudah pulang.

 • Pencuri mengelak tempat yang mudah dilihat.

 • Pencahayaan pintu masuk meningkatkan prestasi CCTV.

 • Lampu keselamatan menunjukkan bahawa langkah keselamatan lain telah disediakan.

 • Mengamankan harta anda dengan baik selalunya merupakan tugas yang lebih menakutkan dengan sistem penggera dan kunci yang kuat.

Pendek kata, penjenayah mencari rumah tanpa sistem keselamatan yang boleh dilihat. Di sana, penceroboh boleh pergi tanpa disedari dan memecah masuk ke tempat di mana mereka mungkin tidak ditangkap.

Sudah tentu, adalah penting juga untuk menggunakan pencahayaan yang mencerminkan cara anda mahu harta anda kelihatan dan dirasakan, dan gaya yang anda inginkan.

 

 

Kelebihan Lampu Solar Sebagai Sistem Keselamatan

Kami tahu lampu adalah penghalang utama, tetapi patutkah kami menggunakan lampu keselamatan berwayar keras atau penyelesaian berkuasa solar?

Sebagai pasukan pencahayaan mesra alam, kami sentiasa memilih solar lampu. Begitu juga anda, kerana ia menawarkan kelebihan hebat dari segi kos operasi, kebolehpercayaan dan ketahanan.

Beberapa Sebab mengapa kami mengesyorkan pencahayaan solar untuk keselamatan rumah ialah:

 

Lampu Solar Kos Rendah

Tenaga solaradalah banyak dan percuma! Jika anda pernah menerima sedikit kejutan daripada bil elektrik anda, anda akan faham berapa banyak wang lampu suria boleh menjimatkan anda.

Bil elektrik bertambah dengan cepat, terutamanya semasa musim hujan yang gelap apabila anda mungkin menggunakan lampu beranda anda dengan lebih kerap. Sebaliknya, sistem lampu keselamatan Solar tidak mempunyai kos tenaga.

 

Fungsi Lampu Keselamatan Solar Yang Dipertingkatkan

Fokus kami ialah kualiti premium yang tahan lama. Hasilnya, setiap pakej lampu solar SLM termasuk ciri unggul yang direka untuk operasi lancar dan kawalan manual yang minimum.

Ini boleh terdiri daripada:

 • Menghidupkan dan mematikan automatik.

 • Sensor merekodkan keadaan cahaya.

 • Pengecasan segera dengan panel lampu solar.

 • Output cahaya yang dikurangkan untuk memanjangkan hayat bateri.

Sama ada anda menghidupkan dan mematikannya pada waktu yang telah diprogramkan dalam sehari, hidupkannya apabila penderia diaktifkan, atau menghidupkannya pada waktu malam dalam cuaca musim sejuk yang paling teruk, lampu anjung anda akan Ia berfungsi dengan tepat seperti yang sepatutnya.

 

Keselamatan Rumah Dipercayai

Penjenayah sentiasa mencari cara untuk memintas sistem keselamatan rumah. Malangnya, ini bermakna bahawa ia bukan perkara biasa untuk memotong wayar untuk melumpuhkan penyelesaian optik input.

Lampu solar bukan sahaja lebih pantas dan mudah dipasang, tanpa penggerudian, pendawaian atau penggerudian diperlukan. Selain itu, dengan selongsong di luar rak dan tiada wayar untuk bercakap, anda tidak boleh memotong kuasa atau menjadikannya berlebihan dengan sepasang pemotong wayar yang ringkas.

 

Guna Lampu Solar Sekarang

Anda ingin rumah anda akan terang sepanjang malam yang dapat mengelakkan berlakukannya pencerobohan? Tunggu apa lagi, cepat pasang lampu solar SLM.

Kami di SLM mempunyai types of solar light mengikut keperluan anda. Kami banyak jual dan pasang lampu solar di Seluruh Malaysia, permintaan semakin tinggi setiap hari. Untuk lebih info, hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe. Manfaatkan sepenuhnya daripada pelaburan solar anda.