Lampu Sorot Solar – Sangat Terang

Terdapat banyak lampu sorot solar/ solar spotlights di pasaran. Ia boleh menjadi logam, plastik, terang atau hiasan. Jadi bagaimana anda memilih?

Kami sentiasa percaya bahawa lampu sorot solar/ solar spot lights harus menyerlahkan sesuatu, seperti bangunan dan jalan. Tetapi kebanyakan solar spot light tidak cukup berkuasa. Sehingga anda menemui LED solar spot light SLM. Ini ialah solar flood light yang sangat berkuasa seperti tiada yang lain di pasaran.

Dengan LED lampu solar sorotan/ solar spotlight led terang dan sandaran ultra-reflektif, lampu solar ini menawarkan resapan cahaya yang sangat baik untuk projek jarak jauh.

Nah, bukan semua orang seperti kami. Sesetengah orang lebih suka kesan yang lebih halus daripada lampu solar, tetapi kami bukan seorang sahaja yang menjangkakan lampu solar berfungsi selama 6-8 jam setiap malam, walaupun pada musim hujan.

Ramai menggunakan lampu limpat solar/ solar flood light kerana mereka percaya dengan kecerahan yang menerangi kawasan rumah sepanjang malam. Serta SLM solar spotlights juga tahan lama sebab SLM hanya berikan solar light components seperti panel lampu solar, solar light battery, solar led light yang berkualiti tinggi.

 

Lampu Sorot Solar/ Solar Spotlights Mudah Dipasang

Memasang lampu solar spotlight adalah peningkatan yang murah dan mudah untuk ruang luar anda. Tambahkan cahaya di tempat yang anda perlukan dan serlahkan landskap kegemaran anda. Kerana ia menggunakan cahaya matahari, ia tidak memerlukan elektrik dan hampir tidak memerlukan penyelenggaraan. Lawati SLM hari ini untuk dapat high quality outdoor solar panel, kami merupakan top solar light seller di Malaysia.

Hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe. Manfaatkan sepenuhnya daripada pelaburan solar anda.