Pembekal Lampu Solar Yang Bersinar Terang

SLM sentiasa menumpukan pada inovasi, kualiti lampu solar dan reka bentuk produk lampu solar yang mampan. Kualiti yang sedang merevolusikan konsep pencahayaan solar di dunia di mana tenaga boleh diperbaharui dan kesedaran alam sekitar menjadi semakin penting. Solar Lights UK – Masanya sekarang!

Sifar pelepasan, sifar kos operasi dan kos pemasangan lampu solar yang rendah adalah kelebihan SLM terlalu mengambil berat untuk diabaikan.

 

Tahap Kecerahan Cerah Lampu Solar

Pengalaman bertahun-tahun SLM dengan julat mentol LED lampu solar yang lain telah menghasilkan kecerahan yang mengagumkan dan output lumen lampu solar yang tinggi. Lagipun, tujuan utama lampu solar ini adalah untuk menerangi untuk akses yang selamat, terutamanya di kawasan yang tidak dapat dicapai oleh kord kuasa. Kebanyakan lampu dalam julat ini sekurang-kurangnya 100 lumen/watt. Itulah jumlah kecerahan yang baik untuk keseluruhan LED papan. Solar flood light SLM sama terangnya mempunyai lumen yang tinggi dan hebat. Produk ini menggunakan LED berkualiti tinggi dan tahan lama.

 

Kualiti Binaan dan Reka Bentuk

Jika ini semua tentang teknologi. Komponen dibina untuk bertahan. Badan produk mestilah tahan lama dan mampan. Itulah sebabnya lampu solar SLM diperbuat daripada aluminium die-cast dan diuji impak untuk nilai IK yang tinggi. Ia mempunyai 1500 lumen pencahayaan LED yang menakjubkan. Banyak reka bentuk mempunyai pilihan pemasangan yang berbeza. Ini adalah satu lagi kelebihan lampu solar.

 

Bateri dan Panel Lampu Solar

Satu cara untuk memberitahu lampu solar komersial ialah ia mengandungi bateri boleh dicas semula Litium dengan berkapasiti tinggi dan menggunakan panel lampu solar polihabluran atau monohabluran moden yang cekap, untuk mengekalkan keadaan cas optimum lebih lama. Caj dikekalkan dengan sangat berkesan walaupun pada tahap cahaya yang lebih rendah, jadi cahaya bertahan lebih lama.

 

Kapasiti dan Keupayaan Beban Lampu Solar Di Malaysia Sepanjang Tahun

Pada waktu senja, lampu solar akan menyala pada kecerahan penuh menjelang pagi lampu solar automatik mati, Matahari bersinar walaupun dalam cuaca mendung, tetapi ia tidak bertahan sepanjang malam pada hari yang sangat lama dan gelap. Semua lampu solar penderia gerakan PIR/ solar light motion detector kami mempunyai cahaya malap yang kekal menyala pada waktu senja dan mencetuskan penderia dan ciri penjimatan kuasa seperti apabila cahaya terang muncul.

SLM sangat yakin dengan prestasi lampu mereka sehingga mereka menawarkan jaminan yang mengagumkan. Lampu solar SLM sangat popular dan berfungsi dengan baik di sepanjang malam dan tahan lama.

SLM hanya menawarkan lampu solar berkualiti tinggi dan boleh di hantar ke semua negeri. Hubungi kami sekarang di 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda.untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe.