Proses Kami Untuk Penarafan Lampu Solar Luaran Terbaik

Ujian ini melihat banyak sifat fungsi lampu solar luar rumah, termasuk kecerahan lampu solar, berala lama masa lampu solar cas, kemudahan pemasangan lampu solar luar rumah, ketahanan lampu solar, reka bentuk lampu solar luar rumah dan sejauh mana ia berfungsi untuk tujuannya.

Lampu solar datang dalam pelbagai bentuk, saiz, warna dan harga, jadi terdapat banyak cara untuk menggunakan lampu solar luar. Ia bergantung kepada keperluan anda, sama ada ingin pasang lampu solar di lampu solar taman, lampu solar tempat letak kereta, lampu solar dianjung atau lampu solar dikeliling rumah.

 

Berikut Adalah 3 Sebab Utama Untuk Melabur Dalam Lampu Solar:

* Keselamatan

* Pencerahan

* Estetika

Terdapat pelbagai jenis lampu solar luar rumah dipasaran, yang paling penting anda harus bijak memilih dan mencari lampu solar luar rumah mengikut keperluan anda.

 

Keselamatan

Ketekalan dan masa jangka panjang adalah penting untuk keselamatan, jadi lampu solar yang besar dengan panel besar dan lebih banyak LED adalah bagus sebagai lampu limpah solar atau lampu sorot solar, lampu solar spotlight. Lebih besar lampu solar, lebih kuat, lebih terang dan tahan lama mentol LED lampu solar tersebut. Memilihan bateri lampu solar juga penting agar ia dapat memberi kecerahan sepanjang malam.

Lampu solar luar ini direka bentuk dengan mengambil kira keselamatan, sekiranya rumah diterangi dengan lampu solar, rumah anda sentiasa terang sepanjang malam, penceroboh pun takut ingin memasuki kawasan rumah anda.

 

Pencerahan

Bergantung pada perkara/ kawasan yang ingin anda terangkan, anda mungkin mahukan lampu solar paling terang di pasaran atau lampu malap yang memberikan cahaya yang mencukupi supaya anda tidak tersandung dalam perjalanan.

Sekiranya anda ingin pasang lampu solar untuk ciri keselamatan, lebih baik guna lampu solar yang terang dan jika anda ingin pasang lampu solar untuk perhiasan, seperti pasang lampu solar untuk taman, kolam ikan, boleh gunakan lampu solar yang agak malap. Semuanya bergantung kepada keperluan anda.

 

Estetika

Jika anda mempunyai kawasan kecil yang anda inginkan lampu solar bergaya tanpa wayar atau kord sambungan panjang atau jika anda mempunyai kawasan yang tiada bekalan elektrik, beli lampu solar yang dibina dengan mengambil kira estetika/ citarasa.

Yang membuatkan dengan menggunakan lampu tenaga solar untuk mewujudkan suasana santai dan selesa.

Lampu solar mungkin bersaiz kecil dan menampilkan kurang, tetapi pencahayaan mood lebih daripada menebus kekurangan mereka.

Apabila mengecilkan senarai lampu solar anda untuk dibeli, fikirkan mengapa anda ingin menggunakannya, perkara yang ingin anda terangkan dan pertimbangkan keadaan cuaca dan keadaan lampu yang akan terdedah.

Pilih Lampu Solar Luar Mengikut Keperluan Anda

Anda mencari lampu solar luar rumah untuk menerangi kawasan dikeliling rumah, tempat letak kereta, taman, kolam ikan atau pondok? Kami mempunyai pelbagai jenis lampu solar luar rumah untuk memenuhi keperluan anda.

Solar Lights Malaysia (SLM) ialah pembekal lampu solar yang popular di Malaysia, menawarkan produk lampu solar terbaik untuk rumah dan perniagaan anda. Hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe. Manfaatkan sepenuhnya daripada pelaburan solar anda.