Lampu Solar Premium – Mengapa Kualiti Lebih Baik Adalah Pelaburan Lebih Bijak

Apabila membeli lampu solar untuk ruang luar anda, anda memerlukan dua perkara.

  • Lampu solar solar berkualiti tinggi yang tahan lama

  • Harga lampu solar yang berbaloi

Ramai yang selalu beli lampu solar murah, tidak berkualiti, jadi akan kerap beli lampu solar sekiranya ada masalah untuk jangka masa yang pendek. Inilah yang perlu diberi perhatian sebagai penanda aras untuk lampu solar yang berkualiti dan mengapa ia berbaloi untuk melabur dalam produk berkualiti yang berkekalan.

 

Apa Yang Perlu Dicari Dalam Lampu Solar Premium Berkualiti Tinggi

Seperti semua barangan di rumah kami, terdapat perbezaan dunia antara reka bentuk canggih dan replika murah di pasaran.

Perkara yang sama berlaku untuk lampu solar dan SLM berbangga dengan menyediakan best solar lighting untuk menawarkan produk lampu solar yang berfungsi dengan lancar. Berikut ialah beberapa komponen yang kami sebatikan ke dalam reka bentuk produk lampu solar kami untuk membawa anda teknologi peringkat seterusnya di barisan hadapan lampu hijau.

  • Teknologi kalis air yang diperakui IP. Salah satu sebab utama lampu LED solar berkualiti rendah gagal ialah kemasukan air. Produk SLM diperakui IP secara bebas, jadi anda boleh 100% pasti bahawa lampu dan bateri anda dilindungi dengan baik daripada hujan, air permukaan dan percikan.

  • Bahan perumahan termaju seperti aluminium dan komposit berkualiti tinggi. Sarung yang lasak adalah ringan seperti plastik, mudah digerakkan dan diletakkan semula, tetapi mempunyai jangka hayat yang lebih lama. Bahan perumahan kami melindungi unsur cahaya dan memastikan ia bertahan selama bertahun-tahun tanpa retak atau pecah.

  • Haba di dalam lampu solar dikawal. Terlalu panas pada musim panas dan beku pada musim sejuk adalah kelemahan biasa lampu suria biasa. Sistem outdoor solar lighting menggabungkan TCS untuk memanjangkan hayat setiap produk dan memastikan bateri komersial standard berfungsi dengan sempurna dalam semua keadaan cuaca.

Ini hanyalah sebahagian daripada standard kualiti produk kami yang membezakan produk tenaga solar SLM daripada pesaing.

Jika anda sedang mempertimbangkan pilihan lampu solar yang lain, kami mengesyorkan anda melihat spesifikasi untuk melihat komponen mana yang disertakan. Faktor lain seperti hayat bateri, panel pengecasan suria dan tempoh jaminan juga merupakan petunjuk penting kesesuaian lampu solar.

 

Kualiti Daripada Kuantiti

Memilih solar light supplier yang boleh dipercayai dapat mengubah jangkaan anda terhadap lampu solar. Produk yang direka bentuk dengan baik dan dibuat dengan baik dibuat untuk menahan cuaca, menambah elemen keselamatan dan meningkatkan suasana ruang luar anda, hujan atau cerah.

Perbezaan Solar Light Malaysia SLM jelas dalam jangka hayat setiap sistem lampu solar yang kami jual dan pendekatan mampan kami untuk mencipta sistem bebas grid dan mesra alam. Dari masa ke masa, mengurangkan penggunaan kuasa dan meningkatkan keselamatan dengan lampu solar yang baik diterjemahkan kepada penjimatan kos yang ketara daripada lampu solar berkualiti rendah yang dihasilkan secara besar-besaran daripada plastik dan bahan kimia.

 

Kenapa SLM

Lampu solar SLM sangat sesuai untuk dipasang lampu solar rumah, lampu solar dikebun dan lampu solar komersial, lampu solar kilang. Ia menawarkan pencahayaan karbon rendah dengan pengaturcaraan pelbagai fungsi, memberikan anda ketenangan fikiran bahawa pencahayaan anda akan berfungsi seperti yang dijanjikan untuk tahun-tahun akan datang.

Hubungi kami pada bila-bila masa untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang spesifikasi produk lampu solar anda.

Untuk membeli lampu solar baharu, lawati kedai lampu solar kami atau terus hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe. Manfaatkan sepenuhnya daripada pelaburan solar anda.