Lampu Solar LED Spotlight Banyak Digunakan

Lampu Limpah LED ialah alternatif kos efektif kepada lampu halogen tradisional dan boleh digunakan dalam persekitaran kediaman dan perindustrian. Lampu limpah spotlight yang berbeza sesuai untuk ruang dan tujuan yang berbeza.

Lampu limpah LED digunakan terutamanya di kilang-kilang besar, lombong, fasad bangunan, stadium, jejambat, monumen, taman, tempat letak kereta, kebun dan kawasan lapang besar yang lain. Ia juga boleh digunakan dengan ketepatan yang tinggi untuk menerangi objek tertentu seperti bendera, ciri landskap dan tanda stor.

Kebanyakan badan lampu LED diperbuat daripada aloi aluminium sebabnya aloi aluminium mempunyai graviti tentu 2.7, yang jauh lebih kecil daripada besi dan tembaga jadi jumlah berat adalah lebih ringan dan lampu solar tahan lama. Aloi aluminium mempunyai pelesapan haba yang baik. Kawasan pelesapan haba yang besar pada perumahan lampu limpah LED, memberi struktur pelesapan haba yang munasabah dan prestasi pelesapan haba yang sangat baik bagi lampu boleh mengurangkan kemungkinan kegagalan lampu dan memastikan hayat perkhidmatan lampu limpah LED. Penggunaan struktur anti-getaran dalaman dan luaran berkesan menyelesaikan masalah seperti kejatuhan lampu, hayat lampu yang dipendekkan dan kerosakan pendakap akibat getaran yang kuat.

 

Lampu Limpah LED Mempunyai Banyak Kelebihan

Sudut Pencahayaan Yang Dilaraskan

Lampu limpah ialah sejenis lampu sorot/ spotlight, jadi anda boleh melaraskan sudut penyinarannya. Lampu utama LED am biasanya mempunyai dail pelarasan sudut dan sudut boleh dilaraskan mengikut skala pada dail. Jadi tetapan anda akan lebih tepat.

 

Pemasangan Yang Luas  

Lampu limpah LED bersaiz sangat kecil berbanding dengan lekapan lampu lain, jadi ia boleh disesuaikan dengan kebanyakan lokasi pemasangan, ia tidak akan pecah semasa digunakan, dan ia tidak akan menjadi panas selepas tempoh penggunaan yang lama. Jangka hayatnya secara semula jadi agak panjang.

 

Kesan Pencahayaan Yang Baik

Sebenarnya, lampu limpah LED adalah sejenis lampu sorot/ spotlight dengan fungsi lampu sorot, jadi kesan pencahayaan lampu sorot adalah sangat baik, warna cahaya sangat terang dan ketulenan warna sangat tinggi. Warna terang lampu depan agak cantik, tetapi tidak begitu terang sehingga mempesonakan. Sebaliknya, ia sangat lembut dan sangat sesuai untuk hiasan pencahayaan separa rumah. Selain itu, lampu limpah, adalah lampu penjimatan tenaga yang mempunyai kesan penjimatan kuasa yang tinggi apabila digunakan.

Lampu utama LED dipacu oleh arus ulang-alik voltan tinggi. Apabila memasang lampu limpah LED, sila jauhkan ia dari kawasan yang boleh diakses orang ramai dan perhatikan pembumian lampu untuk mengelakkan bahaya kejutan elektrik. Titik pelekap lampu depan mesti dapat menyokong berat lampu depan, dan kapasiti galas bebannya hendaklah sekurang-kurangnya 10 kali ganda berat lampu depan. masa hadapan. Suhu kerja lampu LED hendaklah -25 ℃~+ 45 ℃, jadi sila jangan gunakan lampu di persekitaran melebihi 45 ℃ untuk mengelakkan fakta bahawa lampu tidak akan berfungsi dengan baik.

 

Lampu Limpah Solar/ Solar Spotlight Banyak Digunakan

Kami Solar Light Malaysia (SLM) membekalkan jenama lampu solar terbaik dengan lampu solar kuality tinggi dan lampu solar tahan lama dengan harga lampu solar energy yang berpatutan. Lampu limpah solar adalah yang paling banyak digunakan, ianya lampu solar yang bagus yang lampu solar automatik dan lampu solar mudah alih. Lampu solar spotlight boleh pasang untuk lampu solar untuk rumah, lampu solar untuk kedai, lampu solar untuk kebun dengan cara guna lampu solar yang mudah. Hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe.