Adakah Benar-benar Terdapat Lampu Solar Yang Berkualiti

Semestinya! Dipasaran memang banyak lampu solar yang rendah kualiti dan banyak yang berkualiti. Tugas anda adalah meneliti kebaikan lampu solar dan keburukan lampu solar yang ada dipasaran dan membuat keputusan yang tepat supaya anda tidak menyesal dikemudian hari.

 

Adakah Boleh Dapat Diskaun Lampu Solar Di Hardware Dan Peruncit Besar?

Secara amnya tidak. Kedai-kedai ini membeli produk lampu solar yang lebih rendah (murah), supaya mereka boleh menjual lebih banyak inventori pada harga pasaran lampu solar yang lebih rendah dan memperdaya anda untuk mencari tawaran murah. Murah bukan selalu yang terbaik.

 

Adakaha Anda Berfikir Membeli Yang Lampu Solar Murah Dapat Menyimpan Lebih Banyak Wang Didalam Poket?

Konsep mendapat tawaran solar light murah atau harga solar light yang terbaik menjadi tarikan utama ramai pengguna masa kini. Dan disinilah masalahnya. Anda akan dapat apa yang anda bayar. Berfikirlah jangka panjang. Bayar lebih sedikit dan anda akan dapat produk lampu solar yang berkualiti serta tahan lama dalam tempoh tertentu. Beli barangan berkualiti rendah pada harga lampu solar yang lebih rendah dan dapatkan barangan yang berkemungkinan besar akan berakhir di tapak pelupusan dalam jangka pendek. Ada yang kata okay, dengan terus membeli lampu solar murah. Tetapi pertimbangkan berapa banyak wang yang anda belanjakan untuk membeli lampu solar dengan harga murah berbanding lampu solar yang lebih mahal dan berkualiti tinggi dalam tempoh masa yang sama. Apatah lagi semua kekecewaan yang datang dengan produk yang rosak atau berkualiti rendah. Dalam kebanyakan kes, ia lebih menjimatkan untuk membeli satu item lampu solar berkualiti tinggi, berbanding dengan terus membeli yang murah.

Dalam banyak kes, adalah lebih menjimatkan untuk membeli produk berkualiti tinggi daripada terus membeli yang murah. Namun, anda mungkin ingin membeli lampu solar untuk acara sekali sahaja. Dalam kes sedemikian, mungkin membeli produk lampu solar murah dapat memenuhi keperluan anda.

 

Adakah Lampu Solar Anda Membosankan Dan Tidak Tahan Lama?

Disebabkan lampu solar murah yang dijual oleh kedai rantaian besar, ramai salah tanggapan umum bahawa lampu solar membosankan dan tidak bertahan lama. Tanggapan sedemikian selalunya datang dari pengalaman buruk secara langsung atau dari mulut ke mulut.

Banyak yang telah diperkatakan mengenai lampu solar hari ini. Tiada bil elektrik, kekal menyala semasa bekalan elektrik terputus, sedikit atau tiada kos pemasangan, dsb. Kemajuan teknologi hari ini telah memungkinkan untuk menggunakan lampu solar yang terang dan berkualiti tinggi. Lampu solar berkualiti tinggi juga mempunyai hayat perkhidmatan yang lebih lama. Lampu solar dan panel solar yang diperbuat daripada bahan yang lebih tahan lama akan bertahan lebih lama. Hanya tukar bateri dari semasa ke semasa. Jika anda membeli satu dengan bateri litium, anda tidak perlu menggantikan bateri selama 3-5 tahun.

Lampu solar adalah terang dan tahan lama seperti lampu berkuasa utama tradisional. Kita perlu melihat di luar rantaian runcit besar. Sungguh memalukan ada orang mengelak dari menggunakan lampu solar hanya kerana ada segelintir mengatakan bahawa mereka “murah” dan mempunyai pengalaman buruk.

 

Saya Pernah Kecewa…

Begitu ramai orang datang kepada kami selepas membeli lampu solar yang murah dan kecewa. Ramai orang mengadu bahawa selepas beberapa minggu atau bulan lampu solar rosak atau panel solar mendung dan ada yang mengadu bahawa lampu solar hanya berfungsi selama ~3 jam …tetapi kemudian mereka menyedari bahawa lampu solar berkualiti tinggi memang wujud dan lampu solar sebenarnya dapat memenuhi atau melebihi keperluan mereka. Anda akan perasan bahawa ramai pelanggan kami telah kembali kepada kami bukan untuk menggantikan LED lampu solar tetapi untuk menambah lampu solar kepada koleksi mereka. Sebaik sahaja mereka mendapati apa yang sesuai untuk anda itulah titik perubahan minda anda.

Sekarang fikirkan tentang apa yang anda ingin capai dengan lampu solar anda. Berapa banyak kecerahan yang anda perlukan? Apakah fungsinya? Berapa lama anda perlu bersinar: Berjam-jam atau sepanjang malam? Adakah anda perlu lampu solar berfungsi selama bertahun-tahun atau hanya sehari atau dua hari? Ingin kualiti seperti ini? Soalan mudah ini boleh membantu anda membuat keputusan termaklum tentang perkara yang terbaik untuk anda.

 

Jadi Patutkah Anda Memberi Peluang Kepada Lampu Solar Yang Berkualiti?

Semestinya. Dengan SML, hanya lampu solar berkuaiti tinggi dan tahan lama diberikan termasuklah semua lampu solar komponen yang tahan lama. Kami mempunyai pelbagai jenis produk lampu solar terbaik, lampu solar tahan lama dan mampu milik. Hubungi kami sekarang di 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda.untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe.