Petua Memasang Dan Meletakkan Lampu Solar Luar

Peletakan merupakan bahagian penting dalam memasang lampu luar solar kerana ia berkaitan secara langsung dengan berapa banyak tenaga matahari boleh menyerap daripada matahari. Walaupun lampu led solar ini boleh menjimatkan banyak wang untuk bil utiliti anda sambil mengurangkan jejak karbon anda, lampu led solar ini tidak dapat melakukan yang terbaik jika tidak diletakkan dengan betul. Mari terokai beberapa petua pemasangan lampu solar dan peletakan untuk membantu anda, perniagaan anda, komuniti anda dan planet ini memanfaatkan sepenuhnya lampu solar luar anda.

 

Petua 1: Cari Tempat Tinggi Untuk Perlawanan Berpotensi

Sebaik sahaja anda tahu perkara yang ingin anda terangkan, cari ke atas. Untuk memasang lampu solar anda perlu mencari tempat rertinggi yang mungkin. Ini memaksimumkan keupayaan untuk mengumpul cahaya matahari. Walau bagaimanapun, anda perlu mengimbanginya dengan fakta bahawa anda mungkin perlu melaraskan lekapan atau menggantikan lampu led solar. Dengan lampu led solar yang sangat cekap, anda boleh menghabiskan lebih sedikit masa untuk penyelenggaraan, tetapi akhirnya anda mahu dapat kembali ke lekapan anda dengan lebih sedikit kerumitan.

 

Petua 2: Berhati-hati Dengan Halangan Biasa Ini Yang Mungkin Anda Tidak Sangka

Elakkan lokasi yang terlalu dekat dengan jalan masuk. Jika tidak, lampu solar anda berisiko dilanggar kenderaan. Kekal kelihatan pada siang hari supaya anda tidak tersandung semasa berjalan.

 

Petua 3: Maksimumkan Kuasa Matahari

Ketahui ruang anda yang mendapat cahaya matahari paling banyak sepanjang hari. Ini sangat penting untuk mendapatkan prestasi terbaik daripada pencahayaan solar anda. Perhatikan bagaimana bayang-bayang bumbung, dahan pokok, bangunan lain, dan halangan lain meregang dan bergerak sepanjang hari. Ini memastikan lampu anda tidak membuang masa berharga yang boleh menggunakan kuasa.

 

Petua 4: Cas Panel Lampu Solar Sebelum Anda Meletakkan

Panel Solar boleh diletakkan di lokasi yang ideal dan dicas sebanyak mungkin sebelum anda bimbang tentang meletakkannya secara kekal. . Bagaimana untuk memastikan lampu solar berfungsi dengan segera. Mengembalikan panel kepada pengecasan pertama adalah lebih mudah jika anda tidak perlu risau lagi.

 

Ketahui Tentang Pemasangan Lampu Solar Yang Betul Dengan Bimbingan Profesional

Pemasangan lampu solar yang betul akan membantu anda memanfaatkan sepenuhnya sistem yang menjimatkan dan mesra alam ini. Pemasangan lampu solar yang betul menjadikan lampu solar berfungsi dengan baik dan tahan lebih lama.

Kami adalah solar light specialist, yang juga mempunyai banyak agen lampu solar cell menyediakan brosur lampu solar cell menerangkan bagaimana lampu solar berfungsi, cara lampu solar berfungsi dengan menawarkan lampu solar terbaik, lampu solar tahan lama dengan harga lampu solar Malaysia berpatutan. Hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe.