Antara Faedah Pencahayaan Solar/ Lampu Solar Untuk Perniagaan

Usahawan berada dalam kedudukan yang baik untuk memberi impak positif kepada alam sekitar dengan melaksanakan inisiatif hijau dalam kerja harian mereka. Masalahnya ialah usahawan negara ketinggalan dalam menggunakan tenaga solar dan sumber tenaga.

Panduan ringkas ini merangkumi asas pencahayaan solar, termasuk faedah pencahayaan solar, kebaikan lampu solar dan cara memasang lampu solar dalam perniagaan anda.

 

Semak Imbas Pilihan Pencahayaan Solar Yang Berbeza Untuk Hartanah

Setiap perniagaan mempunyai keperluan pencahayaan luar yang unik, jadi sukar untuk mencari penyelesaian satu saiz untuk semua. SLM menawarkan rangkaian luas peranti berbeza yang meliputi semua sektor apabila syarikat beralih kepada penyelesaian tenaga hijau.

 

Tempat Letak Kereta

Perniagaan sederhana hingga besar biasanya mempunyai tempat letak kereta yang lebih besar untuk mengendalikan trafik pekerja dan pelanggan yang padat. Tempat letak kereta lazimnya mempunyai kepekatan pencahayaan luar yang paling tinggi dan oleh itu tempat naik taraf lampu solar akan memberi impak yang paling besar. Jenis sistem lampu solar yang digunakan bergantung pada sifat tempat letak kereta.

Anda boleh lakukan pemasangan jenis lampu solar bergantung pada keadaan parking, boleh gunakan solar powered outdoor lights, solar spot light, solar led street light. Dimana SLM akan membantu anda untuk lakukan pilihan mengikut keperluan anda.

 

Papan Tanda

Salah satu tanggapan pertama pelanggan terhadap perniagaan anda ialah papan tanda dan logo di tepi jalan. Untuk mengekalkan tanda ini dan memudahkan pelanggan mencari kedai anda, penting untuk memastikan papan tanda anda menyala semasa waktu gelap.

 

Keselamatan

Pemilik perniagaan tahu bahawa melindungi pelanggan, pekerja dan aset mereka adalah penting, dan mempunyai sistem keselamatan yang boleh dipercayai adalah penting. Pencahayaan dan peralatan keselamatan yang betul memainkan peranan penting dalam mencegah dan merekodkan kemalangan.

Dengan solar security light kami dilengkapi dengan berbilang kawalan untuk keperluan yang berbeza dan kami membantu anda. Apabila ruang perniagaan anda sentiada diterangi oleh lampu solar, pencuri akan elak untuk memasukinya.

 

Terutamanya Untuk Kilang Menerangi Kawasan Mereka

Kepada kilang-kilang kawasan mereka mesti besar, ada pelbagai sudut, jadi ia perlu diterangi sepanjang masa. Lampu solar adalah penyelesaian terbaik kerana cara pemasangan lampu solar yang mudah dan yang paling penting ada boleh jimatkan bil eletrik, kalau guna lampu konvensional biasa, sebulan bil elektrik boleh menelan belanja ratusan ribu. Sekiranya menggunakan lampu solar pada penjimatan yang anda akan dapat.

 

Penjimatan Dan Kesan Alam Sekitar

Sebagai langkah pertama dalam menentukan berapa cepat pelaburan anda akan membayar sendiri, kami mengesyorkan anda melihat bil elektrik tahunan syarikat anda, termasuk penyelenggaraan. Selepas semakan ini, hubungi pasukan jualan lampu solar kami yang berpengetahuan luas untuk menentukan keperluan perniagaan anda dan berikan sebut harga lampu solar perniagaan yang disesuaikan dengan perniagaan anda.

Semua pun tahu lampu berkuasa solar daripada sumber yang boleh diperbaharui, iaitu matahari. Jadi ia tidak memberi kesan kepada alam sekitar dengan ini anda sama-sama berjaga alam sekitar kita.

 

Perniagaan Anda Akan Lebih Lancar Dengan Lampu Solar

Sebaik sahaja perniagaan anda memutuskan untuk menaik taraf pencahayaan baharu dengan menggunakan lampu berkuasa solar, anda seharusnya berbangga kerana anda melakukan bahagian anda untuk mencipta masa depan yang lebih hijau. Kami telah mencapai kemajuan yang menakjubkan ke arah berjalan pada tenaga yang boleh diperbaharui. Lama kelamaan, anda akan mendapat manfaat daripada kos tenaga yang lebih rendah dan pelanggan anda akan berbangga untuk menjalankan perniagaan dengan perniagaan hijau anda.

Solar Lights Malaysia (SLM) ialah pembekal lampu solar yang popular di Malaysia, menawarkan produk lampu solar terbaik untuk rumah dan perniagaan anda. Hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe. Manfaatkan sepenuhnya daripada pelaburan solar anda.