Kelebihan Memilih Lampu Limpah Berkuasa Solar

Sesiapa sahaja yang mempunyai ruang yang cukup untuk diterangkan boleh menyelesaikan kerja dengan lampu limpah LED solar, lampu spotlight solar. Lampu ini cukup terang untuk membuatkan orang di kawasan itu berasa lebih selamat. Selain keselamatan, terdapat beberapa kelebihan untuk memilih lampu spotlight berkuasa solar.

Lampu limpah tradisional telah wujud sejak sekian lama dan telah membantu dalam pelbagai cara. Walau bagaimanapun, mereka mempunyai beberapa kelemahan. Sebaliknya, teknologi lampu limpah berkuasa solar/ solar flood lights telah membantu mengurangkan beberapa kelemahan ini, dan lampu limpah LED melakukan apa yang mereka janjikan. Mereka menerangi kawasan itu dan membanjirinya dengan cahaya.

 

Penjimatan Tenaga Dan Kos Efektif

Berbanding dengan lampu limpah tradisional yang menggunakan sejumlah besar tenaga dan mempunyai kos operasi yang tinggi, LED solar flood light membantu pengguna menjimatkan tenaga dan wang. Lampu ini boleh memberikan kecerahan yang sama seperti lampu limpah tradisional, tetapi pada kos lampu solar yang jauh lebih rendah.

Lampu limpah berkuasa solar menawarkan penyelesaian pencahayaan yang menjimatkan kos kerana ia tidak beroperasi pada kuasa utama. Ini bermakna anda tidak perlu membayar beribu-ribu ringgit dalam bil utiliti selepas memasang lampu ini. Teknologi ini menawarkan pemilik penjimatan ketara pada bil utiliti tanpa mengorbankan keselesaan dan kemudahan.

 

Lampu LED Solar Tidak Mengandungi Bahan Toksik

Lampu pendarfluor konvensional mengandungi merkuri, yang berbahaya kepada alam sekitar dan kesihatan manusia. Lampu sorot LED luaran ini bebas toksik dan boleh dikitar semula sepenuhnya. Tidak seperti lampu pendarfluor, lampu LED boleh dilupuskan dengan mudah tanpa sebarang rawatan khas.

 

Boleh Tahan Lama

Mentol LED lampu solar tahan sehingga 6 kali lebih lama daripada mentol lain di pasaran. Ini menjimatkan wang dan kerumitan pengguna dengan tidak perlu membeli pengganti dengan kerap. Selain itu, lampu LED tidak menjana haba seperti mentol pijar lain, jadi ia mempunyai jangka hayat yang lebih pendek.

 

Menyumbang Kepada Perniagaan Yang Sejahtera Pada Waktu Malam

Ia akan menjadi kacau ganggu kedai jika pelanggan memasuki pejabat jualan dengan selamat pada waktu senja atau dalam kegelapan malam. Kekurangan pencahayaan ambien akan mengehadkan pergerakan orang yang mengunjungi kedai anda jika mereka berasa tidak selamat. Menggunakan lampu limpah LED solar akan meningkatkan tahap keselamatan untuk pelanggan anda kerana ia membanjiri kawasan anda dengan cahaya yang mencukupi dan menggalakkan pergerakan orang di kawasan anda.

Lampu depan LED solar membantu meningkatkan perdagangan. Pencahayaan mengalu-alukan orang ramai ke kawasan itu dan membuatkan mereka berasa selamat semasa membeli-belah di pasar.

 

Solar Flood Light Paling Banya k Permintaan

Untuk lampu solar, lampu solar limpah atau solar spotlight paling banyak permintaan dan mudah digunakan. Kami mempunyai pelbagai model lampu solar, untuk solar flood light 200 watt, solar spotlight 300 watt, solar spotlight 500 watt dan anda cakap sahaja berapa watt lampu sola yang anda perlukan. Solar flood light price kami juga berpatutan.

Kami di SLM mempunyai various of solar light mengikut keperluan anda. Banyak lampu solar telah kami lakukan pemasangan. Untuk lebih info, hubungi Solar Light Malaysia (SLM) sekarang di 03 – 8062 5891/ 012 – 405 8791 dan whatsapp https://wa.me/60124058791 atau layari https://www.SolarLight.com.my untuk melihat keperluan cahaya solar anda. Untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini. Boleh tengok di youtube kami https://www.youtube.com/watch?v=zQMPKcs70TM dan jangan lupa share dan subscribe. Manfaatkan sepenuhnya daripada pelaburan solar anda.