Berapa Ramai Sebenarnya Yang Tahu Tentang Potensi Lampu LED Solar?

Hari ini, lampu solar memainkan peranan penting dalam pengubahsuaian rumah dan penyelenggaraan lampu untuk bangunan kediaman dan komersial. Kecekapannya yang tinggi dengan kos pemasangan lampu solar rendah dan proses pemasangan lampu solar yang mudah menjadikannya sesuai untuk rumah, kilang, gudang, teres, taman, lorong belakang, anjung kereta, pintu depan, tempat letak kereta atau pemasangan bangunan komersial. Lampu jenis solar luaran adalah lampu yang banyak permintaan di seluruh Malaysia. Industri solar terus berkembang dan mengubah landskap kehidupan orang ramai. Lampu solar dan lampu LED solar yang terkini menerangi ruang di sekeliling rumah atau gudang anda, menghiasi taman atau tempat lepak anda, melindungi rumah atau perniagaan anda.

 

 

Apakah Yang Menjadikan Lampu Solar LED Istimewa Berbanding Lampu Elektrik Biasa?

Adanya LEB telah mengubah pasaran lampu diseluruh dunia. Teknologi LED SMD terkini memberikan kecerahan dan prestasi unggul yang menggunakan lebih sedikit tenaga. Menggabungkan lampu LED dan bateri Lithium Lifepro dengan panel solar menghasilkan produk yang sangat cekap dan mesra alam yang dikenali sebagai lampu solar LED. Panel solar yang dipasang pada lampu LED solar menyerap cahaya matahari dan menukarnya kepada elektrik pada waktu siang, dan menghidupkan lampu LED solar untuk menerangi premis anda pada waktu malam.

 

Beberapa ciri berteknologi yang lain, seperti sensor bergerakkan manusia yang automatik yang boleh menukar mod untuk menghidupkannya antara siang dan malam, dan sensor gerakan PIR yang boleh mengesan kehadiran orang dalam julat 3 meter, menghidupkan dan melaraskan lampu dari bekalan cahaya. Pengecasan harian daripada sumber tenaga solar boleh diperbaharui memastikan produk lampu solar kami berfungsi sepanjang malam. Ini bermakna lampu LED solar akan bertahan sepanjang malam. Gabungan semua faktor ini menjadikan lampu solar satu kejayaan besar. Tidak hairanlah lampu solar LED yang dikuasakan sepenuhnya oleh bateri solar sangat popular di kalangan rakyat Malaysia dan boleh didapati di banyak rumah. 

Pertimbangan Penting Untuk Bezakan Jenis Lampu Solar Luaran Di Pasaran

 

Lampu LED berkuasa solar terdiri daripada lampu keselamatan untuk anjung kereta, lorong belakang dan halaman ke lampu jalan. Semua produk solar datang dalam reka bentuk dan fungsi yang berbeza. Walau bagaimanapun, salah satu jenis yang paling biasa dan popular ialah lampu lampu solar spotlight. Pemasangan lampu spotlight solar ini sangat mudah. Lekatkan sahaja pada dinding, pagar, bumbung, tiang, dll. Gantungkannya di atas pokok atau bawa ke tapak perkhemahan. Tiada sekatan ke atas penggunaan lampu spotlight berkuasa solar. Hanya meletakkan dimana sahaja anda suka. Satu lagi jenis lampu solar yang popular ialah lampu siling solar. Seperti namanya, lampu siling solar boleh dipasang di siling. Ia boleh diletakkan di ruang tamu, bilik mandi, dapur, dll. Lampu solar untuk dikawasan luar seperti kolam renang dan kolam ikan juga semakin meningkat dalam permintaan oleh isi rumah yang lebih suka menggunakan tenaga solar. 

Lampu Solar UFO Sangat Menarik Untuk Menghiasi Taman Di Sekitar Rumah Anda

Untuk mencipta persekitaran yang unik, selesa dan meriah di sekitar rumah anda, anda perlu menggunakan lampu solar UFO kami. Dengan lampu solar SLM UFO kami, anda boleh menerangi taman anda dengan mudah . Lampu Suria UFO SLM menggunakan teknologi solar supaya anda tidak perlu membayar elektrik. 

 

 

Adakah Lampu Solar Dalaman Dan Kipas Solar Perlu Diberi Perhatian?

Walaupun permintaan banyak bagi produk lampu solar luaran, lampu solar LED dalaman juga meningkat dan mungkin nanti akan bersaing dengan lampu solar luar. Sebab utamanya ialah trend yang semakin meningkat ke arah gaya hidup hijau dan penggunaan teknologi hijau. Di Malaysia, semakin ramai isi rumah memilih lampu LED berkuasa solar berbanding sumber cahaya konvensional untuk pencahayaan dalaman. Lampu siling solar dan kipas solar mendapat permintaan tinggi dan setanding dengan pencahayaan konvensional. 

Lampu Solar Yang Harga Terbaik, Berkualiti Tinggi Dihantar Ke Seluruh Malaysia

Sukar untuk mengikuti semua perubahan dalam pasaran lampu solar LED moden sekarang ini. Jadi kami berharap dapat memberikan pengetahuan dan garis panduan untuk lampu berkuasa solar dalaman dan luaran serta penyelesaian untuk semua keperluan anda. Sama ada anda ingin menerangi halaman dengan lampu spotlight SLM atau menambah keselamatan pada rumah anda dengan lampu solar keselamatan luar, SLM mempunyai semuanya.

Kami mempunyai pelbagai jenis Lampu Spotlight Berkuasa Solar, Lampu Jalan Solar, Lampu Sensor Gerakan Solar, Lampu Solar LED Luaran, Lampu Solar Dalaman dan Kipas Suria.

SLM hanya menawarkan lampu solar berkualiti tinggi dan boleh di hantar ke semua negeri. Hubungi kami sekarang di 012 – 405 8791 untuk dapatkan lebih info mengenai lampu solar atau anda ingin kami lakukan pemasangan lampu solar ini.